maanantai 29. marraskuuta 2010

Viime hetken valamisteluja.

Viikonloppu takana (onneksi). Tupa oli täynnä suomalaisia, joten seuraukset sen mukaiset. Ilosesti siis meni ja mahottoman nopiasti. Kyllä sitä kuitekki on kohtuu ilonen kun tämä tavallisen tylsä arki koitti. Kaksi viikkoa jäljellä ja sitten ollaanki jo koneessa matkalla kohti kotia. Itte asiassa kahen viikon päästä nytten ollaan Arlandan lentokentällä tekemässä tax-free ostoksia ja ootellaan konetta.

Jotenki alkaa pikku hiljaa todetumaan tuo, että kotia ois aika lähtiä. Paljon hommaa pitäs tehä, että kaikki saahaan turvallisesti perille. Lentoyhtiölle pitäs soittaa, jotta saahaanko me kuinka monta laukkua ottaa lisää mukaan. Kun eihän me saaha näitä mahtummaan mihinkään. Toinen vaihtoehto on, että ihan surutta jätetään kaikki vanhat rytkyt tänne ja otetaan vaan kaikkein uusimmat mukkaan. Ja sitten pitäs löytää vielä sellanen suhteellisen halpa matkalaukku. Sehän ei toki tule olemaan ongelma. Uskomma, että kiinakaupasta löytää kohtuu hintaan, kunhan se vain pyssyis ehjänä kotia asti. Tuo laatu kun ei aina ole niin vimpan päälle, vaikka halvalla saakin.

Ajateltiin myös käydä sanomassa heipat työharkkapaikkoihin, kerta näin lupasimme. Jotain lappuja pitäis täyttää tuolla koululla ja toki piettää itsenäisyyspäivän pileet ja kunnon läksiäiset! Pakkaamisen kanssa toki pitää myös ressata ainakin se yks tai kaks päivää. Ei tule olemaan heleppoa sekkään!

Toisaalta kylläpä se on mukava lähtä kottiin. LÄMPIMÄÄN! Tänään ko aamulla paineli keittiöön aamukahville niin hengitys höyrysi hyvin ilosesti. Veikkaanpa, että jos ulkona on +3 astetta niin sisällä ollaan siinä +6 tienoilla. :) Ei ainakkaan ruuat happane jos sattuu pöydälle unohtummaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti